Loading

O NAMA

„Osiguranje je kao „padobran“, ako ga nemate kad vam zatreba, gotovo je sigurno da vam više nikada neće ni trebati.“

BROKERS TEAM brokersko društvo u osiguranju d.o.o. osnovano 2010. godine je posrednik u osiguranju koje radi u ime i za račun Klijenta - fizičke ili pravne osobe. Društvo posreduje između Klijenata i osiguravajućih društava, sa isključivom misijom da zaštiti sveukupne interese Klijenta u poslvnom odnosu sa osiguravajućim društvom, te smo Klijentima permanentno dostupni.

Poslujemo u skladu sa pozitivnim zakonskim propisima a prvenstveno u skladu sa Zakonom o posredovanju u osiguranju FBiH. Za kontrolu zakonitog rada nam je nadležna, kao regulator osiguravajućeg tržišta, Agencija za nadzor osiguranja FBiH, koja nam izdaje/reizdaje odobrenja za rad.

Za kvalitet pruženih usluga Klijentma odgovaramo pravno i finansijski. Za njih iznalazimo najbolja rješenja na osiguravajućim tržištima u BiH i inostranstvu, brzo i efikasno a na zadovoljstvo naših Klijenata.

Cilj nam je postići izvrsnost kvalitete u pružanju naših usluga

Misijom težimo da interes naših Klijenata bude nam prije i iznad svega

Naša vizija je postati prepoznatljiv broker u osiguranju u Bosni i Hercegovini, koji će svojim Klijentima ulijevati povjerenje i biti na usluzi.

Kontaktinformacije

Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal distribution of letters, as opposed to using 'Content here, content here', making it look like readable English. Many desktop publishing

BROKERS TEAM

brokersko društvo u osiguranju d.o.o.

Upisan u registar brokerskih društava u osiguranju kod Agencije za nadzor osiguranja FBiH pod rednim brojem:
BOD ID: 4201524270005

naša Adresa
Vilsonovo šetalište 2,
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina
E-mail
Telefoni
+387 33 209 962
Fax: +387 33 220 351